Trgovina Luma Šport je z Vami že od leta 2003. Svojo pot smo začeli z jasnim ciljem, ponuditi največ čimvečji množici kolesarskih navdušencev.
In to nam je tudi uspelo. V vseh letih smo bili priča nasmehom zadovoljstva ob nakupu novega kolesa, servisiranju in uspešnem reševanju še tako nenavadnih težav, ki so marsikoga že prepričale, da je z njihovim kolesom konec, do preprostih a pomembnih nasmehov hvaležnosti ob pomoči pri izbiranju pravega kolesa ali komponent ter ''razkritju'' zanimivih kolesarskih poti tako domačim kakor tujim obiskovalcem.

Svoj delež nasmehov nedvomno prispevajo tudi vsi, ki si sposodijo naša kolesa za dnevne ali večdnevne izlete, iz katerih se vrnejo polni čudovitih spominov in veselja, da so spoznali kakšen nov ''skriti'' kotiček.
Slednje lahko storite tudi vi, vaši otroci, prijatelji, sorodniki, znanci...skratka kdorkoli uživa na kolesu. Za vas imamo pripravljeno ponudbo izposoje koles ter kolesarskih izletov.
Za postati del tega doživetja je dovolj klik na zgornjo povezavo ''izposoja koles'' ali ''kolesarski izleti''.

Ker si resnično želimo, da bi se nasmehi ter dobra volja še naprej kopičili, da bi kolesarski navdušenci (in tisti, ki še to bodo) znova in znova zapuščali našo trgovino z nasmehom, se trudimo imeti karseda bogat izbor koles, kolesarske opreme, maziv in orodij ter vse kar sodi zraven.
Logično je, da za nekaj takega ni dovolj le znamka, dve ali tri, temveč veliko več. Zato z vam z veseljem ponujamo bogat asortma priznanih znamk (preko 60).

Za ogled celovite ponudbe proizvajalcev, kliknite na željen logotip.


KolesaPnevmatike, komponente, maziva, razna oprema...

© Luma Šport 2015